Politiet melder nå at veien er ryddet.

- Det er litt komplisert... To biler har kommet borti hverandre på en sidevei til Byåsveien, og den ene har sklidd ut i Byåsveien, sier operasjonsleder Ebbe Kimo ved Trøndelag politidistrikt.

Bilen som skled endte få meter fra en person på stedet som Adresseavisen har snakket med.

- Jeg var ute og trillet min fem uker gamle sønn da bilen kom skliende ned bakken. Vi var få meter unna å bli kjørt ned, sier moren.

- Bilen var førerløs, og jeg har skjønt det sånn at det hele var et uhell, så jeg legger ikke skyld på noen. Men det satte en støkk i meg.

Busskrasj

Og det var ikke bare barnevognen bilen kom nært.

- På Byåsveien kom det to busser. Den første bråbremset og klarte å stoppe. Den andre bussen klarte ikke å stoppe og gikk rett i bakenden på den første bussen.

Politiet gjør nå en vurdering rundt hvorvidt bussene kjørte for nært hverandre, men foreløpig er det ikke gjort beslag i førerkort.

Ulykken skal ha skjedd ved Nyveibakken, og det skal ikke være trafikale problemer. Politiet er på stedet og teller opp skadde.

- Det er fem personer i bussene som har meldt om lettere skader. De har slått seg mot interiøret inne i bussen i sammenstøtet, men det er ikke noe alvorlig.

- Vi henter nå inn forklaringer på stedet, men det virker for meg som om det er uforskyldt og uheldige omstendigheter. Et mindre uhell skjer i en sidevei på grunn av det glatte føret, og det fører til at to busser treffer treffer hverandre.

Ifølge Kimo er ingen av personene i personbilene skadd.

Moren forteller at den løpske bilen bare var meter fra å treffe henne. Foto: PRIVAT
Flere passasjerer meldte om mindre skader etter at to busser og flere biler var involvert i en ulykke i Byåsveien tirsdag. Foto: Håvard Haugseth Jensen