- En kvinne har meldt fra om voldtekt, og vi har pågrepet en navngitt mann ved hotellet, opplyste operasjonsleder Ebbe Kimo i Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen natt til søndag.

Avhøres i kveld

Mannen som er pågrepet og satt i varetekt er i begynnelsen av 20-årene.

Kvinnen, som er i slutten av tenårene, ringte politiet i 02-tiden natt til søndag. Hun har vært inne til undersøkelser ved voldtektsmottaket på St. Olavs Hospital.

- Fornærmede vil bli avhørt i løpet av kvelden. Etter planen skal også mistenkte avhøres i løpet av kvelden, men dette er avhengig av hvor lang tid avhøret av kvinnen tar - og hva hun forteller. Vi vil også foreta avhør av vitner. Dette er vitner fornærmede skal ha snakket med forut for den angivelige hendelsen, opplyser jourhavende politiadvokat Harald Sjoner til Adresseavisen like etter klokken 14 søndag ettermiddag.

- Ikke stor verdi

Kriminalteknikere ble sendt til hotellet natt til søndag.

- Er det gjort relevante tekniske funn?

- Dette er en type voldtektsanmeldelse der tekniske funn ikke er av stor verdi. Dette er en sak der vi må finne ut om det som har skjedd er voldtekt eller ikke. Kriminalteknikerne har nå gjort den jobben de skal gjøre, sier politiadvokat Sjoner.