Prisen for årets kjøkkensjef gikk til Heidi Bjerkan. Når Adresseavisen tar kontakt med Bjerkan lørdags kveld, står hun på farten for å rekke et fly, men forteller at hun er veldig glad for prisen.

- Det er kjempe stas. Utrolig fint å få denne utmerkelsen.

Bjerkan er kokk og daglig leder Credo i Trondheim.

Les også: Credo-sjefen tror ikke på Michelin-stjerne

I pressemeldingen fra Norges kokkemestres landsforening står det følgende:

«Heidi er opptatt av godt læringsmiljø og har i dag 4 kokkelærlinger av totalt femten ansatte. Hun er svært opptatt av økologisk mat og er ofte å finne på gårder der hun jobber med dyrene og vet dermed hva hun prater om når maten blir presentert på tallerkenen. Heidi er et raust menneske som byr på seg selv for at gjestene skal få en optimal matopplevelse. Hun er tilstede for sine ansatte og lærlinger og viser stort engasjement».

Les også: Gratis råvarer blir gourmetmat