- Jeg er interessert i OL, men ikke så interessert at jeg sitter våken hele natta. I stedet setter jeg på opptak slik at jeg kan se for eksempel håndballkamper dagen etter, sier Torbjørn Reinholt fra Trondheim.

Fra håndballkampen tirsdag: Kari Aalvik Grimsbø med utrolig statistikk: - Teller ikke prosenter

- Opptakene har vært helbom

Men når han spiller av opptakene dagen etter, kommer ikke det han tror opp på skjermen.

- Fra de åtte sendingene jeg har gjort opptak av, har jeg bare fått fire minutter av det jeg ville se. Resten har vært helbom, sier Reinholt, som mener det er dårlig av TV 2 å ikke følge sitt eget program.

- Jeg tok kontakt med dem, men de var arrogante og sa at de ikke kunne gjøre noe. Det er irriterende at de ikke overholder tidene de selv har satt opp, sier han.

Sjekk denne børsen etter Norges nedsabling av Sverige: Norges keeperhelt får 10 på børsen etter maktdemonstrasjonen

KAMPSAK: Eventyrlig Grimsbø da Norge gikk til semifinalen: - Uvirkelig

TV 2 bekrefter endringer

Kommunikasjonsrådgiver Håvard Solem i TV 2 bekrefter at det har vært endringer i sendeskjemaet under OL.

- Noen grunner til dette kan være øvelser som er utsatt eller har gått utover oppsatt sendetid. Selv om vi prøver å holde oss til våre oppsatte sendetider, så vil sendeskjema for et så stort arrangement være dynamisk, sier Solem.

Han sier at TV 2 prøver å holde seerne informert, både gjennom sendingene, på hjemmesiden til kanalen og i sosiale medier.

- Vi beklager til dem som ikke har fått sett det de vil. Vi anbefaler seerne å følge med på vår OL-oversikt på TV 2.no, den vil være oppdatert med de til enhver tid korrekte sendetidene, sier Solem.