Voldtekten ble anmeldt til politiet samme natt og den fornærmede kvinnen har vært til undersøkelse på voldtektsmottaket ved St. Olavs Hospital, opplyser politiadvokat Marianne Høyer ved voldtektsteamet i Trøndelag politidistrikt.

- Skjedde på parkeringsplass

- Fornærmede har beskrevet gjerningsmannen som en voksen, mørkkledd mann med hettegenser, sier Høyer, og legger til at ugjerningen skal ha skjedd på parkeringsplassen utenfor Bakklandet menighets omsorgsenter på Rosenborg.

I forbindelse med etterforskningen ønsker politiet å komme i kontakt med en kvinne og en ung mann som gikk sammen med den fornærmede kvinnen fra Solsiden og opp mot Rosenborg i 02.10-tiden natt til søndag.

Etterforsker overfallsvoldtekt: En kvinne i 20-årene anmeldte i helga en overfallsvoldtekt som skal ha skjedd på Rosenborg, opplyser politiadvokat Marianne Høyer ved Trøndelag politidistrikt. Voldtektsteamet ved politidistriktet etterforsker nå saken.

Gikk sammen kvinnen

- De møtte henne ved Fresh fastfood på Solsiden og gikk sammen med henne opp til Stadsingeniør Dahls gate, hvor de forlot henne. I løpet av turen mot Rosenborg fikk kvinnen fornærmedes telefon for å snakke med hennes kjæreste, sier politiadvokaten.

Fra stedet damen og mannen forlot den fornærmede kvinnen, og bort til omsorgssenteret er det bare noen titalls meter. Politiet er derfor interessert i å høre om de kan ha observert eller hørt noe. De ber dem derfor om å ta kontakt.