Man kjører ikke cabriolet med taket nede bare for å kjenne vinden i håret, tydeligvis. Denne sjåføren fant det praktisk å frakte en hylle i baksetet i bilen. Bildet ble tatt sist søndag ettermiddag.

Dette er ikke leder for trafikkteamet ved Sentrum politistasjon i Trondheim, Frank Nygård, særlig imponert over.

- Er det Albert Åberg igjen? Jeg kaller dem det fordi når vi spør sjåfører hvorfor de kjører rundt slik, sier de «jeg skulle bare...». «Skal bare» er tidenes mest brukte unnskyldning, sier Nygård.

- Det er ikke bra

Ut fra bildet kan man ikke se om hylla ligger usikret eller om den er bundet godt fast i bilen. Nygård mener uansett at dette er uholdbart.

- Det er ikke bra. Bilen ligger i venstre fil, noe som kan bety at sjåføren kjører i 80 kilometer i timen. Hylla kan bli revet av bilen med av vinden, sier han.

Ringte sjåføren

Politiet har sett seg lei av folk som kjører med som kjører med dårlig sikret last, og kontaktet sjåføren i ettertid.

- Sjåføren sier at han hadde festet hylla i bilen. Vi hadde en hyggelig tone og han sa at han skulle ta dette til etterretning, sier Nygård.

Adressa.no har mottatt mange tips og bilder av usikret, farlig eller merkelig last på midtnorske veier.  Send dine tips til  webred@adresseavisen.no  og les et utvalg av tidligere artikler her: