Siden natt til fredag har tyver slått til og gjort innbrudd i minst åtte BMW-er i Trondheim. I løpet av natt til mandag rammet dette Geir Oksavik og fem andre på Heimdal.

- Det var samboeren min som oppdaget det i morrest da hun skulle på jobb. Hun sa «Geir, det er noen som har knust ruta på bilen, det er hærverk». Jeg dro ut for å se, og oppdaget da at rattet og alt var bort - helt merkelig, sier Oksavik.

Gikk stille for seg

Bakvinduet på høyre side samt førervinduet foran var knust og både rattet og gps-systemet var fjernet av tyvene. Bilen hans - en ny BMW 320 GT x-drive sto parkert ikke langt fra husveggen da tyvene slo til.

- Bilen sto rett utenfor soveromsvinduet vårt. Vi har hund også, men ingen har våknet i natt - så dette må ha gått stille for seg. Ikke en eneste lyd, sier Oksavik.

- Var det alarm på bilen?

- Nei, det var det ikke - burde jo hatt det, sier Oksavik.

Uten bil

- Hva gjør du nå?

- Vi har nettopp solgt den andre bilen vår, så vi står uten bil akkurat nå. Nå må vi få hjelp fra forsikringsselskapet vårt til å skaffe leiebil. Vi får håpe at vi får tilbake bilen vår raskt, men de sier at det kan ta litt tid. Siden det har vært så mange innbrudd i den type bil, kan det ta tid å skaffe deler, sier Oksavik.