Svensk politiet utvider etterforskningen i den såkalte Arboga-saken der den 41 år gamle kvinnen siktes for ytterligere et drapsforsøk.

Kvinnen er siktet for å ha injisert ektemannen sin med gift under en ferietur i Egypt i 2015, skriver avisen VLT. Han ble senere samme år funnet døde i en innsjø i Sverige. Etterforskningsleder Johan Fahlander vil ikke kommentere saken utover at kvinnen er siktet for ytterligere et straffbart forhold.

Les også: Par varetektsfengselet i Arboga-saken

- Nålestikk i armen

En av mannens slektninger har tidligere fortalt Aftonbladet at mannen trodde kvinnen injiserte ham med gift.

– Han var alltid veldig redd og han visste ikke hvordan hun hadde gjort det, men han oppdaget et nålestikk i armen. Jeg møtte han da han kom hjem og armen var hovnet opp og nålestikkene var tydelige, uttalte slektningen.

Les også: To pågrepet i Trondheim siktet for drap i Sverige

Les også: Tatt på P-Hotels på Brattøra

Siktet for å ha drept kvinnens far

Den 41 år gamle kvinnen og en 18 år gammel mann er fra før siktet for å ha drept kvinnens far og for å ha forsøkt å drepe kvinnens mor i et sommerhus ved innsjøen Hjälmaren i august i år.

Den 8. august i år ble kvinnens ektefelle funnet død i innsjøen Hjälmaren utenfor Arboga i Västmanland i Sør-Sverige. Politiet mistenker at han kan ha blitt drept. Få dager tidligere ble kvinnens far funnet død og moren skadd i familiens sommerhus i Arboga.

Kvinnen og mannen ble pågrepet i Trondheim 30. august i år og ble varetektsfengslet i Västmanlands tingrett. fredag 2. september.

Følg Adresseavisen på Facebook,Instagram og Twitter.