Klokka 00.30 natt til lørdag var fortsatt bevæpnet politi på plass i Saupstadringen etter at noen skal ha angrepet en buss og knust flere ruter.

- Innledningsvis ble det antydet at rutene var skutt i stykker. Vi undersøker saken nå, men foreløpig har vi ingen holdepunkt for å si at det er brukt skytevåpen, sa innsatsleder Per Ivar Olsen til Adresseavisen i natt.

Innsatsleder Per Ivar Olsen sa til Adresseavisen i natt at politiet avventer en teknisk undersøkelse av bussen. Foto: Frank Lervik

- Ingen har hørt noe smell

Lørdag morgen har politiet fortsatt ikke fått klarhet i hva som har skjedd.

- Vi har trappet ned vår aktivitet i området og sperringene er opphevet. Ettersom ingen har hørt noe smell i området tviler vi på at det er brukt skytevåpen. Men vi etterforsker saken videre for å finne et svar på hva som har skjedd, sier operasjonsleder Bernt Tiller ved Trøndelag politidistrikt.

Passasjerene avhørt

Rutene på bussen skal ikke ha gjennomgående hull, men være pulverisert. Skadene kan også ha kommet etter steinkasting eller sprettert antyder politiet. Verken passasjerer eller sjåføren ble skadd i hendelsen. Disse ble avhørt nå i natt. Bussen er transportert bort for tekniske undersøkelser.