Familieparken der mange barn feirer bursdagen sin ble alt annet enn trivelig da det kom til håndgemeng mellom to av de besøkende.

- Politiet ble tilkalt etter at to meldere hadde observert voksne folk som sloss på Leo's Lekeland søndag, forteller operasjonsleder Astrid Metlid ved Trøndelag politidistrikt og tilføyer at slåssingen fant sted inne i kafeen.

Familiefeide

- Vi har fått to ulike historier fra de involverte, noe som gjør hendelsesforløpet noe uryddig. Men vi betegner dette som en familiekonflikt, der flere familier og slektninger var involvert, sier Metlid. Politiet forsøkte å megle mellom partene og roe ned gemyttene. Begge partene ble utvist.

- Vi ønsket ikke å gjøre for mye ut av dette, og håper de ordner opp internt. Ingen har anmeldt episoden og politiet går ikke videre med dette nå. Men det alvorlige i hendelsen er at det var barn til stede, sier Metlid.

Høylytt krangling

May Britt Øie er daglig leder ved Leo's Lekeland og ble tilkalt av andre ansatte da de to damene i 30-års alderen begynte å slåss.

- Jeg fikk ikke med meg selve hendelsen fordi det skjedde i kafeen og jeg befant meg i et annet rom. Men jeg hørte høylytt krangling og roping, og store uenigheter, derfor kontaktet jeg politiet umiddelbart, sier Øie.

Hun opplevde hendelsen som både rystende og alvorlig med tanke på at flere barn var til stede og ble vitne til voldsepisoden.

Gikk fort over

- Våre rutiner når det skjer uforutsette og alvorlige hendelser er at vi tilkaller politiet. De var på plass etter bare fem minutter. Det er viktig for oss at politiet håndterer episoder som dette slik at ikke andre blir involvert, verken ansatte eller besøkende, sier Øie.

- Har dere vurdert å anmelde hendelsen?

- Nei, vi gjør ikke noe mer med denne saken nå. Det gikk heldigvis fort over og de to ble bortvist, sier Øie.