Krimvaktleder Bente Wibe Hilmarsen bekrefter at mannen som ble funnet skadet torsdag morgen er avhørt av politiet.

- Vi avhører også den andre personen som skal være involvert, men hva som har skjedd er fortsatt uklart, sier Hilmarsen.

Videre opplyser Hilmarsen at det går bra med den skadde mannen.

Nødetater rykket ut

Politiet meldte klokka 09.16 torsdag at en skadd person var funnet på Leangen i Trondheim.

Politi, lege og ambulanse rykket ut til stedet.

Den skadde mannen har opplyst at han skal ha vært i bråk med en annen person.

- Også andre vitner på stedet har gitt opplysninger som underbygger dette. Den skadde mannen har foreløpig ikke gitt oss mer utfyllende informasjon om hva som har skjedd, sa operasjonsleder Trond Volden hos politiet.

Patruljer har søkt med patruljer og helikopter i området, men har ikke funnet noen andre som skal ha vært involvert i saken. Foto: Terje Svaan

Samtalene med mannen fortsette på politihuset i Trondheim. Patruljer søkte med patruljer og helikopter i området, og fikk etterhvert kontakt med den andre involverte.

Sår i hode og ansikt

- Mannen er lettere skadet. Av synlige skader er det blødende sår i hodet og ansikt. Han ble undersøkt av helsepersonell på stedet. Vi fikk meldingen om funnet av mannen klokken 08.33, sa Volden til adressa.no klokken 09.45.

Funnet av jogger

Mannen ble funnet av en jogger som løp på Ladestien og personen ble funnet ved Leangen gård. Politiet søkte med tre patruljer og en hundeekvipasje i området for å se om det eventuelt er andre involverte i saken. Luftambulanse deltok også i søket. Området ble sprerret i en periode.

Mannen ble funnet av en jogger som løp på Ladestien og personen ble funnet ved Leangen gård.