I løpet av 20 minutter fikk politiet melding om tre ulike voldshendelser i Trondheim sentrum.

Fire menn i arrest

Klokken 02.14 ba dørvakter på Solsiden om politiets bistand med en voldelig mann. Vedkommende ble kjørt til arresten og ble bøtelagt og anmeldt, ifølge en twittermelding fra politiet.

Så, klokken 02.31, skal en ung mann ha slått til en person inne på et drikkested i Nordre gate. Han ble kjørt til arresten, og bøtelagt og anmeldt, melder politiet.

Og, klokken 02.34 skal en voldelig og beruset mann ha utøvet vold mot flere personer i Dronningens gate. Han ble pågrepet av politiet og satt i arresten, ifølge politiets twittermelding.

I tillegg ble en ung mann, som beskrives som amper og beruset, satt i arresten klokken 01.50. Vedkommende fikk ifølge politiets twittermelding mulighet til å forlate byen, men skal ha nektet.

- Ikke utover det normale

Ifølge politiets operasjonsleder Håvard Høyem er det ikke unormalt mange som er satt i arrest i Trondheim natt til søndag.

- Dette er ikke noe ut over det som er normalt, men det hopet seg opp i løpet av tre kvarter i natt. Det var mye folk på byen, og utestedene er raske med å melde ifra. Det er ikke mange slosskamper som går uten at vi får greie på det, sier Høyem.

Det skal i følge politiet ikke være snakk om alvorlige personskader etter voldsepisodene.