Foto: trondheim bydrift på twitter

Trondheim bydrift vil nemlig stenge av vannet på Byneset klokken 21.00 tirsdag kveld. Først onsdag morgen klokken 06 vil vannet være tilbake til innbyggerne.

- Dette skjer i forbindelse med anleggsarbeid. Vi skal sette inn nye vannkummer, og da er vi nødt til å stenge vanntilførselen før vi kapper ledningsnettet. Dette vil skje i området fra Spongdal mot Rye, sier Odd Atle Tveit, vaktleder i Trondheim bydrift.

Innbyggerne som mister vannet på nattestid, skal være varslet via sms slik at de er forberedt på tørken.

- Vi forstår at dette kan oppleves som en ulempe, men ved å varsle fra på forhånd, håper vi at dette skal gå bra, sier Tveit.

Brannvesenet varslet

Også i forrige uke stengte bydrifta av vannet en natt. Dette skjedde natt til fredag, samme natt som et småbruk brant på Byneset. Brannen oppstod imidlertid i et område hvor vannet ikke var avstengt.

Håper det er siste gang

Tveit forsikrer om at brannvesenet er varslet om vannavstengningen, slik at de er forberedt hvis det skulle oppstå en brann i området som er uten vann.

- Vi regner med at vi blir ferdige med arbeidet natt til onsdag, sier Tveit som derfor håper det blir siste natt med vannavstenging på Byneset i denne omgangen.