Den 21 år gamle BI-studenten Rakavan Jeevaharan fra Stavanger ble funnet død i Nidelva ved Gamle bybro mandag kveld. Da hadde han vært savnet i nesten to uker.

Forsvinningssaken har skapt et stort engasjement blant 21-åringens venner og i studentmiljøet. Ordfører Rita Ottervik oppfordret folk til å være med på å lete etter studenten, og mange har i deltatt i frivillige leteaksjoner i regi av familien.

- Uendelig takknemlige

Nå ønsker familien å takke alle som stilte opp.

- Tusen takk til alle som bidro i leteaksjoner og med å dele informasjon i tiden Rakavan var savnet. Vi er uendelig takknemlige overfor alle som stilt opp for oss på alle mulige måter i denne uutholdelige tiden, skriver familien på Facebook.

De har godkjent at Adresseavisen gjengir fra teksten de har skrevet.

Familien opplyser at Rakavan vil bli bisatt i Stavanger på mandag i neste uke.

- Han vil aldri bli glemt. Han kommer til å leve videre i våre hjerter. Vi vil gjøre alt vi kan for å hedre hans altfor korte tid i denne verden, avslutter familien i minneordet.

Ottervik kondolerer

Også Trondheims-ordfører Rita Ottervik har på Facebook takket alle som bidro i leteaksjonen.

- Jeg vil takke for det engasjement og den omtanken som har vært vist av trondhjemmere og studenter som bor i byen for å spre budskapet, delta i leting og ikke minst de av dere som har kommet med tips og opplysninger, skriver Ottervik.

Hun sender sine kondolanser til familien hans og venner, studievenner og medstudenter.

- Jeg forstår at venner, studievenner, medstudenter og ansatte ved BI i Trondheim er sterkt preget av dette.

Minnestund på BI

På torsdag vil Handelshøyskolen BI arrangere en minnestund for studenter, ansatte og andre som ønsker å ta avskjed med Rakavan Jeevaharan.

- Dette har vært, og er, en krevende situasjon først og fremst for familien, men både ansatte og studenter ved Handelshøyskolen BI er naturligvis også preget av bortgangen til en av våre studenter, sier BI-rektor Inge Jan Henjesand til VG.