Hendelsen skjedde ved utestedet Tag i Thomas Angells gate i Trondheim natt til søndag sist helg.

Politiadvokat Monica Grøtte Estenstad ved Trøndelag politidistrikt opplyser at en mann i slutten av 20-årene ble pågrepet søndag morgen, og er siktet i saken. Nå ønsker politiet å komme i kontakt med vitner til det som skjedde, og en annen kvinne som skal ha vært involvert i hendelsen.

Dype kutt

Kvinnen i 20-årene fikk dype kutt i pannen og i ansiktet, da mannen skal ha kastet et whiskyglass som knuste i pannen hennes.

- Politiet har grunn til å tro at glasset egentlig ble kastet mot en annen kvinne, men vi har ennå ikke lyktes med å identifisere henne, sier Estenstad til Adresseavisen.

- Vi ønsker å komme i kontakt med kvinnen som glasset ble kastet mot, og eventuelt andre som kan ha sett hendelsen, sier hun.

Estenstad sier at det er andre vitneforklaringer som gjør at politiet tror at glasset var ment for en annen kvinne på utestedet, og hun sier at det skal ha vært en tilspisset situasjonen mellom henne og den siktede mannen.

Ble gjenkjent

Den siktede mannen stakk av fra stedet etter hendelsen. Estenstad sier at han ble gjenkjent på utestedet, og at det er bakgrunnen for at politiet kunne pågripe ham søndag morgen.

- Av hensyn til etterforskningen ønsker politiet ikke å opplyse hva mannen har forklart i avhør, sier Estenstad.

Ifølge Estenstad kan vitner kontakte krimvakta ved Sentrum politistasjon i Trondheim på telefon 73 89 90 15.