Fredag kveld opplyste politiet i Trøndelag at de jaktet på en mann i Midtbyen etter en slåsskamp ved City Lade. Den ene mannen skal ha hatt en stor kniv, opplyste politiet - som satte inn en del ressurser for å få tak i mannen som stakk av fra stedet.

- Stor og stygg

Krimvaktleder Geir Langås opplyser lørdag formiddag at politiet har tatt beslag i kniven.

- Det er en skikkelig stor og stygg kniv, som det ikke er egnet å gå rundt med, fastslår han.

Det var et tilfeldig vitne som fikk øye på mannen med kniven like ved Ladeanlegget fredag kveld. Vedkommende varslet politiet.

- Det dreide seg om en uoverensstemmelse i narkomiljøet, der én part forteller at en annen trakk frem kniven i forbindelse med en krangel. Det ble ikke direkte truet med kniven, og mannen ble fratatt kniven av de andre som var til stede. Mannen forsvant deretter fra stedet. Politiet har ikke fått tak i mannen som trakk kniven, og det legges heller ikke mer ressurser i denne saken nå. Kniven vil bli destruert, forteller Langås.

- Så saken henlegges?

- Ja, sannsynligvis.

Ingen av de involverte ble skadet i forbindelse med hendelsen.

- Ikke farlig for folk flest

Da Adresseavisen snakket med politiet fredag kveld visste de ikke noe om årsaken bak hendelsen.

- Vi tror ikke han er farlig for folk flest, uttalte operasjonsleder i Trøndelag, Stig-Roger Olsen.

Politiet fikk melding om slåsskamp ved City Lade klokken 21.27 fredag kveld. Det var flere som slåss, og det ble rapportert om at det skulle være en kniv involvert i slagsmålet. Like etter ble en bil med fire personer stanset, hvor tre i bilen ble pågrepet. Den fjerde stakk av.

- I bilen skal det ha vært en stor kniv. Vi har nå satt inn en del ressurser for å få tak i denne mannen som stakk av. Vi søker i sentrum av Trondheim, sa Olsen.