- Vi fikk melding om hendelsen klokken 08.17 tirsdag. En bil stanset og ble påkjørt bakfra. De to bilene fortsatte å kjøre i kø inn mot byen. Der skal bilen som beskrives som en sølvgrå BMW ha svingt inn mot sentrum. Personen som ble påkjørt dro til legevakt. Vi venter på å få inn en anmeldelse på dette, sa operasjonsleder i politiet i Trøndelag Øystein Sagen tirsdag formiddag.

- Ble kjemperedd

Marthe Pleym dro til sykehuset da hun var redd for at barnet i magen kunne ha fått skader.

Les også: Kollisjonen flyttet bilen ti meter

- Da jeg er 26 uker på vei ble jeg kjemperedd. Jeg dro til sykehuset. Etter en sjekk ser det heldigvis ut som alt er i orden med barnet, sier Marthe.

Skjedde på Brattøra

Hun var på vei inn mot byen da det ble stans i trafikken på strekningen mellom tunnelen fra Ila og mot Brattøra.

- Køen løsnet seg litt opp i tunnelen og det ble mer fart i bilene. Deretter ble det stans og da kjørte bilen bak meg inn i meg. Farten var ikke stor, men såpass at jeg er 99 prosent sikker på at føreren av bilen bak må ha forstått at han kjørte på meg. Skaden på bilen min er ikke stor, men det er merke etter grillen i min støtfanger. Jeg mener det var en sølvgrå BMW, sier Marthe.

- Da jeg er 26 uker på vei ble jeg kjemperedd, sier Marthe Pleym. Foto: Privat

Les også: Baby og gravid kvinne i trafikkulykke i Midtre Gaudal

Vinket til føreren

Da det ikke var noen plass å svinge til side der sammenstøtet skjedde, ventet hun til rundkjøringen ved Rockheim med å svinge av.

Les også: Bilfører fikk beslaglagt førerkort etter trafikkulykke i Oppdal

- Jeg rullet ned vinduet og vinket til personen i bilen bak at han måtte følge meg, men han kjørte videre inn mot sentrum, forteller Marthe.

- Vil gjerne møte føreren av bilen

Overvåkningskameraene i området har ikke gode nok bilder av bilene til å få registreringsnummer, men Marthe håper at noen som kjørte samme strekning i åttetiden tirsdag morgen kan ha fått med seg det som skjedde og ha opplysninger.

- Jeg har vært hos politiet for å anmelde forholdet. Jeg har veldig lyst til å møte den personen som kjørte den andre bilen, sier Marthe.

Les også: Kjørte ned fotgjenger og stakk fra stedet