Søndag ettermiddag var Bjerke på Lian og drakk kaffe sammen med sin datter. På vei tilbake måtte hun snu. Da kom det en bil bakfra som presset seg forbi og flerret av hele frontpartiet på bilen hennes.

- Det var en sjokkartet opplevelse, sier hun.

- En voldsom smell

- Jeg rygget meg inn i en oppkjørsel for å snu og kjøre tilbake. Mens jeg sto i ro, kom bilen bak meg og strøk seg forbi og tok med seg hele fremskjermen. Og så kjørte han bare videre, sier Bjerke.

Sammenstøtet skjedde i Vådanvegen, ikke så langt fra Våddan gård, like etter klokken 15. Den andre bilen fortsatte mot Skjellbreia.

- Det var en voldsom smell. Han må ha merket det, jeg kan ikke forstå annet. Hans bil må ha også ha blitt skadet. Maken til frekkhet i trafikken, sier Bjerke.

Mørk grå Rexton

En forbipasserende vurderte skaden til mellom 20 og 30 tusen. Helt sikker er ikke Bjerke før hun har hatt bilen på verksted.

Bilen som traff henne var en litt større mørk grå Rexton med grønne skilter. Hun rakk ikke å notere seg registreringsnummeret, men håper politiet vil greie å finne den skyldige.

- Datteren min har kjørt meg til politistasjonen. Jeg ønsker å anmelde det i hvert fall, i håp om at de finner sjåføren, sier hun.

Slik så bilen til Bjerke ut etter sammenstøtet. Foto: BÅRD SANDE