En kvinne i 20-årene behandles ved intensiv avdelingen ved St. Olavs Hospital etter å ha falt ned fra andre etasje i helgen.

- Hun er alvorlig skadd og situasjonen er uavklart, forteller krimvaktleder Sigurd A. Sundt ved Sentrum politistasjon.

Politiet ble varslet klokken 02.30 natt til søndag da kvinnen hadde falt ned fra andre etasje i et hus i Gaubekveita i Midtbyen.

Hoppet og falt

Både legebil fra Norsk luftambulanse, ambulanse og politi rykket ut. Kvinnen ble fraktet til St. Olavs Hospital i ambulanse.

Politiet gjennomførte åstedsundersøkelser og avhørte vitner på stedet. Operasjonsleder Bjørn Handegard opplyste søndag morgen at det hele skal ha startet med at beboerne i området var lei av at feststemte personer urinerte på inngangsdøra deres.

- Dermed skulle de fylle vann på noen ballonger og kaste på de som urinerte. For å gjøre dette skulle hun hoppe til en gesims, men hun hoppet for langt og falt ned, sa Handegard.

Flere kan bli avhørt

Mandag gjør politiet nye undersøkelser på stedet.

- Vi har folk ute for å se enda mer nøye på saken. Vi undersøker om det kan ha skjedd noe kriminelt. Det var flere personer til stede. Politiet har snakket med mange personer allerede, men vi utelukker ikke at vi vil avhøre flere, forteller krimvaktleder Sundt

Sundt ønsker ikke å kommentere nærmere omstendighetene rundt fallet. Heller ikke om kvinnen bodde i leiligheten hun befant seg i.