Bildet er tatt på E6 ned Okstadbakken tirsdag formiddag - på en av Trondheims mest trafikerte strekninger.

- Jeg var ute og kjørte med en kollega da bilen kjørte i fin hastighet forbi oss. Vi kjørte i 90 kilometer i timen, forteller adressa.no-tipseren.

- Det så farlig ut, så vi meldte fra til politiet, legger adressa.no-tipseren til.

Kunne blitt fratatt lappen

Operasjonsleder Rune Brandmo ved Sør-Trøndelag politidistrikt bekrefter at de fikk meldingen.

- Vi sendte ut patrulje, men de fant ikke bilen, sier han.

Etter å ha fått tilsendt foto av bilen er operasjonslederen en smule oppgitt.

- Det er imponerende at det går an. Og det er ganske utrolig at sjåføren ikke har en større forståelse av det å være trafikant, sier han.

- Hva ville skjedd hvis dere hadde fått tak i bilisten?

- Det er en vurdering juristen vår måtte tatt, men jeg ser ikke bort fra at vedkommende hadde blitt fratatt førerkortet, sier Brandmo.

- Helt uforsvarlig

Han forteller at lasten både er farlig fordi bilen har dårlig grep på forhjulene, men også fordi lasten er dårlig festet.

- Dette er helt uforsvarlig og går utover kjøreevnen til bilen. Framhjulene er nesten ikke ned i bakken. Det er skummelt det her, sier han.

SE OGSÅ: Skrekkbildene fra trønderske veier

Adressa.no har mottatt en rekke henvendelser av kreative, merkelig og uforsvarlige lastemåter på kjøretøy. Under kan du se en rekke utrolige bilder og historier fra veiene i Midt-Norge.

Dersom du kommer over lignende i trafikken så send gjerne et bilde på mailadressenwebred@adresseavisen.no eller MMS til 07200 med kodeord TIPS