Norges lengstlevende lørdagsmagasin, som har nådd midtnorske lesere helt siden 1979, kan for første gang leses på digitale plattformer.

Det beste fra papirutgaven blir med over på nett, og i tillegg vil leserne få ekstra innhold som video og flere bilder.

- Alle reportasjene, portrettet, Kjøkkenveien, Stifinner og På benken vil du også finne i digitale Ukeadressa. De digitale mulighetene vil også gjøre magasinet enda mer levende, lover reportasjeleder i Ukeadressa, Svanhild Naterstad.

- Den beste leseropplevelsen

Alle Adresseavisens abonnenter vil nå få tilgang på helgemagasinet digitalt. Her finner du det.

Magasinet kan leses på alle digitale plattformer, men Naterstad anbefaler nettbrettet.

- Leseropplevelsen vil bli aller best der. Dette gjelder for eksempel spalten med bilder, Før og nå, sier Naterstad, som også oppfordrer leserne til å laste ned Ukeadressa-app'en på Appstore eller Android.

Adressa søndag eksisterer ikke lenger som eget magasin, men noen av spaltene herfra blir å finne igjen i det nye, digitale helgemagasinet.

- Vi bruker erfaringene vi gjorde oss da vi laget Adressa søndag, om hva som fungerer godt og hva som ikke fungerer fullt så godt, sierNaterstad.

- Ukeadressa er en av Adresseavisens fremste merkevarer. Vil det oppleves annerledes eller endre seg?

- Leserne vil oppleve mer. Når man leser portrettet, kan man eksempelvis møte mennesket på video, eller kanskje høre en del av intervjuet. Men magasinet vil ikke få en annen profil, vi skal fortsatt lage nære møter med mennesker i Midt-Norge, lover Svanhild Naterstad.

- Hva gleder du deg aller mest til?

- Til å nå enda flere menensker. Og så blir det veldig, veldig lekkert. Jeg er helt sikker på at leserne blir begeistret, smiler reportasjelederen.

Men når det gjelder én ting er papiret fremdeles konge: Er du fan av Norges eneste kryssord med limerick-løsning, signert Oddvin Nyheim, finner du det kun i papirutgaven.