– Vi er bombesikker på at dette kommer til å slå an. Det gjelder å tørre og satse, og være tro mot konseptet. Og der er vi knallharde. Øl og grill er det vi holder på med, sier daglig leder Frank Robert Knudsen til adressa.no.

Fredag formiddag åpnet Bror dørene. Det nye tilskuddet til Midtbyens uteliv er en videreføring av restauranten Sot på Solsiden. Derav navnet.

– Vi er en avlegger av Sot, og har videreført og videreutviklet det samme konseptet. Vi har større kjøkken slik at vi kan lage mer enn bare burger, og vi satser på tappøl. Vi har Trøndelags kuleste tapperekke, uten tvil, sier Knudsen.

«Party»-gata

Han mener Bror er et godt tilskudd til utelivet i Midtbyen, og håper flere følger etter til Trondheims smørøye.

– Vi ser ikke mørkt på at Nordre fylles opp med flere utesteder. Vi ønsker å trekke folk nordover i gata.

Rekka på Solsiden skremmer heller ikke Brors eiere fra å satse på Midtbyen.

– Klientellet på Solsiden er ikke det vi nødvendigvis har i Midtbyen. Solsiden er best tre måneder i året, men Midtbyen er helårsdekkene. Vi blir en del av «party»-gata i Midtbyen, og et naturlig «party»-stopp for folk som drar på byen, sier Knudsen, som legger til at de satser på et klientell bestående av unge voksne i alderen 25 - 35 år.

Bror holder åpent like lenge som andre utesteder i byen, til klokken 02.30 i helgene.

Kjole eller anleggsklær

Det er Choco AS som driver Bror. Selskapet driver også Sot, Nyfiken, Jordbærpikene, Tulla Fischer og Café Løkka.

– Bror er en møteplass som kan brukes til date, i jobbsammenheng eller til kompistreff. Man kan komme i kjole eller anleggsklær, det spiller ingen rolle. Stedet skal være en uformell samlingsplass der folk kan kose seg, sier Christopher Guldberg Gulliksen i Choco AS.

Navnet Bror kommer av at det nye tilskuddet til utelivet i Nordre er en videreføring av restauranten Sot på Solsiden. Foto: Jens Petter Søraa
Det er Choco AS som har startet Bror. Selskapet driver også Sot, Nyfiken, Jordbærpikene og Café Løkka. Foto: Jens Petter Søraa