Store politistyrker rykket tirsdag kveld til Sluppen etter de fikk melding om at en person var truet med kniv.

- Meldingen vi fikk virket veldig alvorlig. Det ble dirigert flere enheter mot stedet, som fikk kontroll på situasjonen rimelig raskt. To personer ble pågrepet på stedet, sier operasjonsleder Leif Berglund ved Sør-Trøndelag politidistrikt.

Stjal penger

Han opplyser at det ikke ble funnet noen kniv på personene eller på stedet. To personer ble kjørt til politihuset i Trondheim. Politiet opplyste først at opplysninger de hadde fått tydet på var at det hadde skjedd et ran.

- Det ser ut til at de først har stjålet penger, så skal de etter dette ha kommet med knivtrusselen, så det ser ikke ut til å ha vært et ran, sier krimvaktleder Geir Langås ved Sør-Trøndelag politidistrikt.

Han opplyser at politiet har tatt beslag i en kniv hjemme hos en av de som er pågrepet, men at de er usikker på om denne skal ha blitt brukt da de to pågrepne truet fornærmede.

- Var veldig redd

Berglund opplyser at fornærmede i saken skal være uskadd.

- Saken ble oppfattet som veldig alvorlig og dramatisk av operatøren som mottok meldingen. Det var tydelig at den som var utsatt for trusselen var veldig redd, sier Berglund.

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 18.14 tirsdag, samtidig som politiet fikk melding om slåsskamp på Risvollan.

- En periode trodde vi det kunne være samme hendelse. Derfor fremsto situasjonen som kompleks og vanskelig. Etter kort tid fikk vi skilt de ulike situasjonene, og fikk satt inn ressurser på begge hendelsene, sier Berglund.