Trondheimsmannen var en av mange som ble rammet av flystreiken i Norwegian i dag.

Selbo hadde billett på Norwegian klokken 19.20 i kveld. Det satte streiken blant pilotene en stopper for. I formiddag satte han seg derfor ombord i Lavprisekspressen på Sentralstasjonen i Trondheim. En betydelig lengre reise - i antall timer.

- Da jeg så på nyhetene at det ville bli en utvidelse av streiken, bestilte jeg bussbillett for å sikre meg. Jeg skal på ByLarm i Oslo, så jeg rekker det jeg skal, fortalte Jan-Eirik Selbo i det han steg ombord i bussen.

Dårlig info

Han synes det har vært dårlig informasjon fra Norwegians side om hvordan han som kunde skal forholde seg.

- Jeg synes jeg kunne fått bedre beskjed, sier han.

Han er spent på hjemreisen på søndag.

- Jeg har Norwegian da også. Jeg håper det har løst seg til da, sier Selbo.

Ni passasjerer

Lavprisekspressen satte opp ekstra busser fra Trondheim utenom ordinær rute i dag og i morgen som følge av streiken. Det er satt opp buss også i den andre retning med avgang fra Oslo. Tilbudet var i går trolig ikke godt nok kjent. Bare ni passasjerer satt på bussen like før avgang fra Sentralstasjonen i Trondheim i formiddag.

- Fredag og søndag har vi to ordinære avganger daglig fra Trondheim og fra Oslo, forteller drifts- og markedssjef Trond Thorsø Skullerud i selskapet. Han utelukker ikke at det kan bli satt opp flere bussruter dersom streiken vil vedvare.