Klokka 18.25 fikk operasjonssentralen i Sør-Trøndelag melding fra en politipatrulje som hadde opplevd en ubehagelig opplevelse på E6 i Okstadbakken i Trondheim.

- Patruljen var i ferd med å kjøre til stasjonen, og plutselig ut av intet kom et løst hjul hoppende. Det holdt på å treffe patruljen, men det fløy over rekkverket og havnet på veien mot Sluppen som går under Kroppanbrua, forteller operasjonsleder Wiktor Pedersen i Sør-Trøndelag politidistrikt.

Traff heldigvis ingen

Patruljen valgte å kjøre etter hjulet for å forsikre seg om at det ikke hadde forårsaket noe skade på sin ville ferd.

- Heldigvis var det ingen som ble truffet. Men et slikt hjul kan føre til alvorlig skade, og det er stor kraft i noe sånt, sier Pedersen.

Hjulet hadde til slutt havnet i noe buskas ved siden av veien. Dermed kjørte politiet tilbake til Okstadbakken for å undersøke om de fant bilen som hadde mistet hjulet.

Følg Adresseavisen på Instagram

Lik adressa.no på Facebook

Følg Adresseavisen på Twitter

Fant bil uten hjul i Tonstadkrysset

- Etter 45 minutter fant de en bil uten hul i Tonstadkrysset. De la sammen to og to, og det ble raskt klart at det var den aktuelle bilen, sier Pedersen.

Politibilen var ikke i utrykning da hendelsen inntraff.

Bileier har tatt kontakt med adressa.no og vil presisere at hendelsen skjedde ved avkjøringen til Sjetnmarka i Tonstadkrysset.