Han knyttes også til tre andre episoder, hvor han skal ha oppsøkt kvinner han ikke kjenner i området mellom Lerkendal og Tyholt.

Mannen ble i dag tidlig varetektsfengslet i fire uker i Sør-Trøndelag tingrett. Han er siktet for et tilfelle av seksuell handling, seksuelt krenkende adferd samt to tilfeller av skremmende og plagsom opptreden.

Nektet skyld

De fornærmede skal ha blitt utsatt for dette i tidsrommet mellom mandag og tirsdag, opplyser politiadvokat Marianne Høyer ved Sør-Trøndelag politidistrikt.

- Det mest alvorlige forholdet var det som skjedde i Dybdahls veg på mandag. Han forfulgte en kvinne og utførte en seksuell handling, sier Høyer.

I fengslingskjennelsen mot mannen, går det frem at han nekter straffskyld. Han har imidlertid erkjent å ha vært på samme sted og tid som tre av forholdene.

Dømt for vold

Sør-Trøndelag tingrett mener det fremstår mer sannsynlig at siktede har begått handlingene, enn at han ikke har gjort det, og begrunner fengslingen med gjentagelsesfare.

Det går også frem av rettsdokumentet at mannen er domfelt to ganger siden 2013, i en domstol et annet sted i landet. Sakene dreide seg om vold og drapstrusler mot en kvinne. Dette forsterker rettens syn på gjentagelsesfaren i saken, heter det i kjennelsen.

Skal drøfte eventuell anke

Advokat Arve Røli, som forsvarer den siktede, opplyser at klienten mener at han ikke har begått noe straffbart.

- Vil han anke kjennelsen?

- Det skal jeg nå drøfte med ham, sier Røli.

Politiadvokat Høyer opplyser at politiet fortsetter etterforskningen av saken.

- Hvis noen har opplevd lignende saker, må de gjerne kontakte politiet, sier Høyer.