- Jeg vet ikke helt hva som skjedde, men jeg kjørte litt feil og plutselig var jeg i motsatt kjøreretning enn der jeg skulle kjøre, sier sjåføren i 60-årene til adressa.no.

Fikk ikke snu

Det var ved 18-tiden torsdag ettermiddag at han kom kjørende i motsatt kjøreretning på fylkesvei 706, rett sør for rundkjøringen på Skovgård i retning mot Strindheimtunnelen.

- Jeg ble klar over feilen ganske raskt, men jeg kunne jo ikke snu før jeg fant en mulighet til det, sier mannen som skulle til jernbanestasjonen gjennom tunnelen.

- Enormt mye trafikk

- Hvordan opplevde du situasjonen?

- Det var enormt mye trafikk, og jeg synes det var helt forferdelig. Det ble blinket med lys og alt mulig. Men jeg fikk ikke den store skjelven, for jeg er ganske rolig av meg. Og så raskt jeg fikk muligheten snudde jeg bilen, sier han, glad for at ingen ble ingen skadet etter at han i vel 400 meter kjørte feil.

En adressa.no-tipser filmet hendelsen.

- Det var flere biler som var i ferd med å kjøre forbi andre biler i forbikjøringsfila, som han lå i. Det kunne fort ha endt verre, sa tipseren, som lå rett bak bilen i den korrekte kjøreretningen.

- Dramatisk

Politiet i Sør-Trøndelag, ved operasjonsleder Leif Berglund, sier hendelsen er veldig dramatisk.

- Jeg priser meg lykkelig for at det ikke skjedde en alvorlig trafikkulykke. Hvis noen havner i motsatt kjøreretning der det er såpass høy fartsgrense, så er det veldig, veldig dramatisk, sa han til adressa.no i går kveld.

Lik adressa.no på Facebook!

Følg Adresseavisen på Instagram!