Klokken 02.51 møtte fornærmede opp hos politiet og sa at han hadde blitt ranet i Dronningens gate. Han har forklart at to mørkhudete menn truet til seg penger og et bankkort.

- Han har beskrevet den ene som mørkhudet og med rød bukse, og sier at han løp i retning Ila. Vi har søkt i området, uten å finne noen, sier operasjonsleder Arnt Harald Aaslund i Sør-Trøndelag politidistrikt til adressa.no.

Falt om

Mannen i slutten av 20-årene skulle natt til tirsdag avgi forklaring ved Sentrum politistasjon. Der forklarte han at han hadde blitt slått ned av de to mennene.

- Under avhøret ble han gradvis dårligere, og til slutt falt han om. Vi tilkalte ambulanse som kjørte ham til St. Olavs Hopsital. Jeg vet ikke om det er totalbelastningen eller slaget som gjorde at han ble dårlig. Han hadde også promille, sier Aaslund.

Ønsker tips

Politiet opplyser at de etterforsker saken tirsdag formiddag.

- I løpet av dagen vil vi forsøke å komme i kontakt med fornærmede for et nytt avhør, sier Kristian Mørkved ved krimvakta i Sør-Trøndelag politidistrikt.

Politiet har foreløpig ikke kjennskap til mannens tilstand.

- Det er blant de tingene vi undersøker. Vi vil også undersøke om det finnes video, eller andre spor som kan knyttes opp mot hendelsen. Hvis det er vitner som har sett noe, vil vi gjerne at de tar kontakt, sier Mørkved.