En kvinne i 70-årene omkom, og én personer er meget alvorlig skadet etter en ulykke i Rennebu. Foto: Yngvar Brekke

Rundt klokken 17  søndag ettermiddag kom melding om en trafikkulykke på fylkesvei 700 ved Voll i Rennebu. En kvinne i midten av 70-årene omkom i ulykken, der fire andre ble skadd.

- Kvinnen er fra Storås og familien er blitt varslet, opplyser operasjonsleder ved Sør-Trøndelag politidistrikt søndag kveld.

De fire skadde, samtlige kvinner, er fraktet til St. Olavs Hospital.

I en pressemelding kl 20.00, melder sykehuset at tilstanden til en kvinne i 60-årene betegnes som meget alvorlig og uavklart.  Tre kvinner, én i 70-årene, én i 60-årene og én i 20-årene, har fått moderate skader i ulykken.

Veien var stengt i flere timer etter ulykken, men ble åpnet igjen utpå kvelden.

Front mot front

- Vi har hatt en front mot front kollisjon, der totalt fem personer er involvert. En kvinne er bekreftet omkommet i ulykken. Fire personer er fløyet til St. Olavs Hospital, fortalte Trond Volden i Sør-Trøndelag politidistrikt til adressa.no da ulykken ble kjent.

Helsepersonell på ulykkesstedet ga førstehjelp og livreddende behandling til de skadde, der én kvinne døde av skadene hun fikk i kollisjonen.

I den ene bilen satt det en enslig sjåfør, mens det i den andre personbilen var det fire personer.

Et Sea King redningshelikopter og en luftambulanse ble rekvirert fra Ørland hovedflystasjon, i tillegg til mannskaper fra lokalt brannvesen.

Sikret spor

Det er foreløpig ikke klart hvordan eller hvorfor de to bilen frontkolliderte.

Kriminalteknikere og ulykkesgruppen fra Statens Vegvesen har vært på ulykkesstedet for å foreta undersøkelser og for å sikre spor.

Dødsulykke: Totalt var fem personer involvert i trafikkulykken i Rennebu. Foto: Yngvar Brekke