Kvinnen tok kontakt med politiet natt til fredag.

- Den fornærmede kvinnen har  anmeldt en drosjesjåfør. Hun har vært til undersøkelse ved overgrepsmottaket ved St. Olavs Hospital og har avgitt forklaring til oss, sier Nina Mørkved, leder for voldtektsteamet ved Sør-Trøndelag politidistrikt.

- Overgrep skjedde i taxi

Politiet har startet etterforskning og har avhørt flere personer, men har ennå ikke funnet den mistenkte sjåføren kvinnen har beskrevet.

- Fornærmede tok en TrønderTaxi for å komme seg hjem. Overgrepet skal ha skjedd i taxien, men jeg ønsker ikke å gå inn på selve handlingen som skal ha blitt begått mot fornærmede, sier Mørkved.

Adresseavisen har forsøkt få en kommentar fra TrønderTaxi i helgen uten å lykkes.

Etterlyser vitne som skulle til Ranheim

I forbindelse med etterforskningen, ønsker politiet nå å komme i kontakt med et mannlig vitne, som også var passasjer i den samme drosjen.

- Denne gutten eller mannen ble plukket opp et sted i Midtbyen i Trondheim mellom klokken 00.30 og 02.00 natt til fredag. Vi har ingen beskrivelse av vitnet, men han skulle kjøres til Ranheim. Overgrepet skal ha skjedd etter at han gikk ut av bilen. Vi er interessert i å komme i kontakt med vitnet, for å høre hans forklaring, sier Mørkved.

Krimvakta ved Sentrum politistasjon kan kontaktes på telefon 73899015, hvis noen har opplysninger om saken.

- Vi er også interessert i å komme kontakt med taxisjåføren selv, slik at han kan komme med sin forklaring, sier Mørkved.

I 11-tiden lørdag opplyser krimvakta at de foreløpig ikke har lykkes i å komme i kontakt med verken sjåføren eller vitnet. Politiet fortsetter etterforskningen i helgen.