Gå til mobilutgaven
forsiden / Nyheter / Trondheim

Fru Inger til leie

  •   MORTEN S. SMEDSRUD

Fru Inger til leie

Ikke all PR er god PR. Etter å ha bli slaktet av mesterkokken Eyvind Hellstrøm er restauranten Fru Inger på leiemarkedet.
(Foto: Morten S. Smedsrud)

Foto: Morten S. Smedsrud

Leses nå:

Hun er ansatt som ny Midtbyen-sjef

Kirsten Schultz (50) kommer fra stillingen som daglig leder i Din Tur AS.

Kjedekollisjon i Okstadbakken

Ingen alvorlige personskader.

Folk:

Mari (85) tok Hurtigruta for 30. gang

– Her får du en følelse av at du har god tid, sier Mari Johnsen.

Vant hundeutstilling for syvende gang

Ingen over, ingen ved siden av Birgit Westgård etter at hun lørdag vant Sølvhundutstillingen for syvende gang.

Morten har brukt 2000 timer på å bygge sin egen sykkel

Har bygd sin egen motorsykkel helt fra bunnen av.

Innførte og oppbevarte dopingmidler - dømt

Tollvesenet oppdaget de anabole steriodene i posten - nordlendingen (27) erkjente i retten.

126 ble kontrollert, alle var edru

Politiet har hatt promillekontroller ved Sluppen bru og i Orkdal søndag morgen.

Bygger insekthotell:

- For at vi ikke skal dø ut

Berg-elevene har tatt hammeren fatt for å redde insektene.

(Foto: Morten S. Smedsrud)

Foto: Morten S. Smedsrud

Saken oppdateres Last inn siden på nytt

I høst kunne opptil 400 000 tv-seere se kjendiskokken Eyvind Hellstrøms raseriutbrudd overfor restauranteier Morten Fjeldsaunet i programmet «Hellstrøm rydder opp» på TV3.

LES OGSÅ:Slaktet av mesterkokk

Hellstrøm kalte maten hos Fru Inger uspiselig. Fjeldsaunet svarte med å kalle Hellstrøm «en apekatt». De to kamphanenes ordskifte ble god tv-underholdning, men var ødeleggende for restaurantens rykte. Fjeldsaunet bekrefter nå at restaurantlokalet på Fosenkaia er lagt ut for leie, men ønsker ikke å si noe utover dét.

- I denne saken uttaler jeg meg kun som utleier av lokalet. Spørsmål om drift må du rette til dem som eventuelt skal leie av meg, sier Fjeldsaunet.

TV-ADRESSA:Se Hellstrøm slakte Fru Inger

Dramatisk besøkssvikt

En kjøkkenansatt Adresseavisen har vært i kontakt med, bekrefter at hun selv og resten av de ansatte ved Fru Inger ikke lenger har jobb der. Tv-programmet får mye av skylden.

- Tv-serien var katastrofal for restauranten. Det ble klart ganske raskt at dette ikke var et sted jeg kunne jobbe.

Ved siden av restauranten Havfruen er Fru Inger den restauranten i Trondheim som satser mest på lutefisk i førjulstida. Høye besøkstall i denne perioden har vært viktig for å få hjulene til å gå rundt. Etter tv-slakten ble dette inntektsgrunnlaget så godt som utradert.

- Lutefisksesongen var helt elendig denne gangen, i forhold til året før. Det holdt med én person på kjøkkenet. I fjor var det fire-fem stykker i sving til enhver tid. Totalt hadde vi i underkant av 1000 gjester i førjulstiden, mot 3700 i fjor, forteller den tidligere kjøkkenansatte.



- Vanskelig og krevende

Eier av restauranten Havfruen, Herberth Klein, syns det er synd at konkurrenten hadde en dårlig førjulstid og nå har lagt ut lokalet for leie.

- Dette er egentlig bare trist. Denne typen restaurantdrift, hvor man driver med ferske råvarer, er noe av det vanskeligste og mest krevende man kan drive med, forteller Klein. Til tross for kundesvikt hos Fru Inger registrerte ikke Klein økt pågang i sin restaurant.

- Fordi vi uansett har fulle hus i hele førjulstida, er det vanskelig å avgjøre om kundene byttet beite. Men jeg tror det kan ha hatt litt å si for de mindre kjente aktørene i byen. Flere av dem reklamerte med lutefisk før jul, og man skal ikke se bort fra at noen av Fru Ingers kunder flyttet seg dit, sier Klein.

Vis debatt
Mer å lese på adressa.no:
Nytt fra Adressa Pluss:

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Regler for debatt her på adressa.no:

  • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere meddebattanter.
  • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
  • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
  • Oppfordringer til ulovlige handlinger godtas ikke.
  • Adresseavisen har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
  • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
  • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
  • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
  • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på adressa.no.
  • Innlegg med falske profiler blir fjernet.

Innlegg som bryter med våre grunnregler, blir ikke publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene.

comments powered by Disqus