Fredag:

18.47: En dame på et spa i Olav Trygvassons gate får besøk av tre rumenske tiggere. De ønsker å veksle penger, og oppfører seg påtrengende og skremmende. Kvinnen gir dem 1000 kroner, men sitter selv igjen med 300 etter vekslingen. Politiet har ikke kapasitet til å rykke ut. Det var to kvinner og en mann som sto bak svindelen, men ingen er så langt pågrepet.

19.35: En tyv stjeler en lommebok på Trondheim Torg. Den 36 år gamle mannen blir gjenkjent på en video, og politiet drar til mannens bopel og pågriper han. Mannen er en kjenning av politiet.

21.57: To menn blir pågrepet på et hotell i Trondheim sentrum. De to er mistenkt for å oppbevare heroin. De to er ikke fra byen, men kjent fra narkotikamiljøet.

Lørdag:

16.05: En beruset mann oppfører seg truende i en sportsbutikk på Trondheim Torg. Mannen stjeler med seg flere ting før han forlater butikken. Like etterpå havner mannen i konflikt med en vekter. Vekteren alarmerer politiet som får pågrepet mannen. Han er 35 år gammel og polsk statsborger.

Søndag:

01.16: Ved et utested i Trondheim sentrum oppstår det slåsskamp. En 33 år gammel mann blir pågrepet og varetektsfengslet.

02.07: I Trondheim sentrum oppstår det slåsskamp. En mann blir sparket i ansiktet mens han ligger nede. Vitner beskriver to gjerningsmenn, hvor den ene var mest aktiv. Politiet har ikke pågrepet noen for forholdet, men har beskrivelser av de to personene og etterforsker saken videre.

Formiddag: En 32 år gammel mann blir pågrepet og mistenkt for ruskjøring i Okstadbakken.