Tore Wist fikk seg en overraskelse da han kjørte langs Haakon VIIs gate i Trondheim lørdag formiddag. Han havnet bak en bil som hadde en litt alternativ måte å frakte materialene.

- Det ser ikke ut til at folk lærer. Jeg tok igjen bilen på Ikea, og for meg så ser det ut som om det kunne være farlig. Listverket sto langt ut av vinduet. Sjåføren burde ha funnet en annen måte å frakte det på, sier han.

Adressa.no har vært i kontakt med sjåføren som forteller at han manglet skistativ. Derfor måtte han feste taklistene i bilen og la de stikke ut av ene vinduet.

- Jeg gjorde det for å få med meg listene hjem. De var bundet sammen og festet med reim i et håndtak over vinduet. Det satt fast skikkelig, mener sjåføren.

Han understreker at det var sju taklister som veide svært lite.

Adressa.no har mottatt en rekke henvendelser av kreative, merkelig og uforsvarlige lastemåter på kjøretøy. Under kan du se en rekke utrolige bilder og historier fra veiene i Midt-Norge.

Dersom du kommer over lignende i trafikken så send gjerne et bilde på mailadressen webred@adresseavisen.no eller MMS til 07200 med kodeord TIPS