Natt til lørdag fikk adressa.no tips om at det lå aviser strødd langs veibanen fra Vikhammer, over Skovgård, forbi Sirkus Shopping og et godt stykke nedover Innherredsveien.

- Det stemmer at det har blitt stjålet flere bunker aviser fra et droppsted på Hundhammeren som har blitt kastet rundt omkring i byen. Vi har også fått beskjed om at det ligger aviser i Midtbyen og langs E6 forbi Heimdal, sier Torfinn Normannsen, nattsjef på leveringsservice i Adresseavisen distribusjon.

Malvik-Bladet ikke erstattet

Det dreier seg om opptil 400 eksemplarer av Adresseavisen, Aftenposten, Dagens Næringsliv og Malvik-Bladet som skulle leveres til abonnenter på Hundhammeren av fem avisbud.

- Adressa, Aftenposten og DN har vi på reservelager, så de har blitt levert. Malvik-Bladet har vi ikke på reservelager, sier Normannsen.

Det skal dreie seg om rundt 150 eksemplarer av Malvik-Bladet som har gått tapt. Drosjesjåfør Lars Erling Olsen var den som først tipset adressa.no om avisene langs veibanen.

- Noen har hatt det artig

- Jeg kom fra Jakobsliveien, over Skovgård og inn mot byen da jeg la merke til at det fløyt aviser. Jeg kjørte over en ganske stor bunke som lå midt i veien.

Da han kjørte forbi Sirkus Shopping, så han flere aviser og plasten som en av bunkene hadde vært pakket inn i.

- Det er tydeligvis noen som har hatt det artig, tenker jeg, sier Olsen.

Adresseavisen distribusjon hadde lørdag morgen en ansatt ute som samlet sammen aviser ved Ranheim.

- Vi har ikke kapasitet til å rydde opp alt sammen. I tillegg er det jo farlig å gå langs E6 og plukke aviser, sier Torfinn Normannsen.

Ifølge Torfinn Normannsen i Adresseavisen distribusjon ble avisene tatt fra Hundhammeren. Bildet er tatt like ved grensa til Malvik. Foto: Joakim Slettebak Wangen
Også i Innherredsveien lå det strødd aviser. Foto: Joakim Slettebak Wangen