Mandag kveld gikk arrangementet Life in Color av stabelen i Dødens Dal i Trondheim. Uka-showet lovte stylter, fargekanoner og dundrende house-musikk – i tillegg til malingsprut over festdeltakerne.

I løpet av kvelden har politiet blitt varslet av en kvinne som skal ha blitt utsatt for vold.

- Tok halsgrep

- Det skal ha skjedd foran scenen. En mann skal ha tatt halsgrep på kvinnen, sier operasjonsleder Bjørn Handegard ved Sør-Trøndelag politidistrikt til adressa.no.

Kvinnen skal ikke ha kjent til mannen før episoden skjedde. Hun har forklart at hun rev seg løs fra grepet, og løp fra stedet. Mannens identitet er ukjent.

- Hun har beskrevet ham for politiet, sier Handegard.

Ifølge operasjonslederen vil saken bli fulgt opp og etterforsket av kriminalvakta.

Hoppet over gjerder

Politiet i Trondheim har hatt en rekke meldinger knyttet til showet i Dødens Dal mandag kveld. En rekke personer har blitt bortvist fra området. Det skal gjelde et betydelig antall personer, ifølge operasjonsleder Handegard.

- Vi har bedt patruljen om å notere, og ikke ringe det inn for vi har ikke kapasitet til å loggføre alle. Flere av dem kommer tilbake, blir bortvist igjen og kommer tilbake. Da blir de innbrakt, sier han.

Enkelte av de bortviste personene skal ha klatret over gjerdene for å komme seg tilbake på Life in Color-festen. Politiet melder også om at en rekke naboer har klagd på lydnivået fra festivalteltet.

Konsertområdet ved teltet i Dødens Dal. Foto: ESPEN BAKKEN