- Jeg satt i stua og så på tv da jeg hørte et smell, omtrent klokken 20. Jeg gikk bort til vinduet og så en bil som kjørte i gangfart. Plutselig var han opp i vanlig fart igjen, og kjørte videre, sier Christian Wick.

At dette smellet kunne være lyden av en påkjørsel var ikke i Wicks tanker, før han en time etter hørte folk rope etter en mann i veikanten.

- Så han var omkommet

- Jeg tok med meg lommelykta og gikk ut for å se hva som skjedde. Da jeg kom ut, fikk jeg vite at det lå en mann i grøfta. Da vi fant ham, så vi at han var omkommet.

Christian Wick bor sammen med foreldrene i et hus som ligger cirka 50 meter fra stedet der en 68 år gammel mann ble funnet død i veikanten ved Nypvang skole i 21.45-tiden torsdag kveld.

Ingen er foreløpig pågrepet

Politiet tror mannen ble påkjørt, men har ikke pågrepet noen og det er heller ingen som har meldt seg. Dødsulykken har blitt etterforsket gjennom natten.

- Det jobbes kontinuerlig med saken. Vi får en del tips fra publikum, sier operasjonsleder Solfrid Lægdheim ved Sør-Trøndelag politidistrikt til adressa.no fredag morgen klokken 08.03.

Christian Wick bor sammen med foreldrene i et hus som ligger cirka 50 meter fra stedet der 68-åringen ble funnet død torsdag kveld. Foto: Kim Nygård
I veikanten ved Nypvang skole ble den 68 år gamle mannen funnet omkommet i grøfta. Foto: Kim Nygård