To motorsyklister i 40-årene er sendt til St. Olavs for en sjekk etter å ha veltet like utenfor Melhus. En gris i veibanen forårsaket ulykken. Foto: FRODE DREIER/TV-ADRESSA

Ett motorsykkelfølge på tre sykler fikk problemer da en gris kom ut i veibanen. Motorsykkel nummer en måtte bråbremse, og de to bak kjørte dermed inn i den første.

To veltet

- Tre motorsykler var på tur fra Melhus mot Udduvollen da en gris sprang ut i veien. To av førerne veltet, mens tredjemann berget og holdt seg på hjulene, opplyser politiførstebetjent Trond Keysan.

Luftambulanse og politi kom til stedet, og to personer meldes å være skadet i ulykken, men det skal ifølge Keysan ikke være snakk om livstruende skader.

Førererne av syklene skal være i 40-årene.

Ingen grisejakt i natt

Ifølge politiet skal det stå bra til med grisen, angivelig en minigris, som forsvant fra stedet.

- Blir grisen etterlyst?

- Vi gjør ikke noe i natt, det er vanskelig å finne den nå. Men vi må jo se på det før eller siden, for vi kan ikke ha den springende løs her og forårsake flere ulykker. Vi må prøve å se i nabolaget her om noen savner et husdyr, avslutter Keysan.

Ifølge motorsyklistene skjedde ulykken grunnet at denne grisen kom ut i veibanen. Bildet av grisen ble tatt i 21.30-tiden i Strandveien. Foto: ADRESSA.NO-TIPSER/MMS