SuperLotto-potten på 43 millioner kroner kunne blitt delt på 43 vinnere, men ga i stedet full pott til 46-åringen som leverte kupongen sin hos Rema 1000 på Flatåsen 7. oktober.

- Han hadde jobbet til langt på natt, og jeg tror ikke han var helt våken da jeg snakket med ham første gang i 10-tiden i dag, sier Henning Øium i Norsk Tipping.

- Helt sinnssykt

Den ferske mange-millionæren hadde jobbet i natt, og var uvitende om den store nyheten. Men dette var reaksjonen hans;

- Er du vill? Nei, … du kødder med meg!

- Ha ha ha, har jeg vunnet? Han ler og ler lenge, - Det her er så sinnssykt!

- Dæven, det er så tidlig på'n at jeg er ikke helt våken.

Feirer jul med foreldrene

Når jubelen roer seg så kan han fortelle at han må dra på besøk til foreldrene for å dele den store nyheten, - Jeg tør ikke fortelle det på telefonen. Han sier videre at han skal feire jul sammen med foreldrene, og gleder seg til noen gode fridager, med god mat og drikke.

- 43 millioner? Nå kunne jeg jo gå av med pensjon, men det er ikke aktuelt, jeg trives i jobben, og liker å ha noe å gjøre, det ville bli for kjedelig å gå hjemme. Trønder-millionæren ønsker å være anonym.

- Veldig spennende

Henning Øium i Norsk Tipping forteller at det er ganske spennende å skulle fortelle at en spiller har blitt lottomillionær.

- Vi tar det pent og forsiktig til å begynne med, slik at vi er sikre på at vi snakker med riktig person. Deretter går vi gjennom spillinnlevering, spillekort og slikt. Og så er vi jo selvfølgelig med på jubelen, det blir sånn.

Adressa.no har via Norsk Tipping forsøkt å få den nye millionæren i tale, men han ønsker ikke kontakt med pressen.

- Han er klar på at det ikke er aktuelt, i alle fall ikke nå. Men jeg kan hilse og si at han fortsatt går rundt og bare smiler sier Henning Øium.

Adressa.no har full forståelse, vi gratulerer og ønsker millionæren god jul.