Sør-Trøndelag politidistrikt har i dag bedt Sør-Trøndelag tingrett beramme to fengslingsmøter i forbindelse med forsvinningssaken.

Klokken 10.00 i morgen vil trolig den siktede 34-årige kvinnen fremstilles for dommeren. En time etterpå må trolig den medsiktede samboeren (47) møte.

Politiet har også varslet pressekonferanse klokken 18.00 fredag.

Siktet for legemsbeskadigelse

Det er politiadvokat Mette Kollstrøm ved Sør-Trøndelag politidistrikt som er meldt inn som aktor når saken behandles lørdag.

Kolbjørn Lium og Christian Wiig er oppnevnt som forsvarere for de siktede.

De to er siktet for legemsbeskadigelse etter at Vibeche Sofie Flack Danielsen (48) forsvant torsdag. I leiligheten hun sist ble sett har politiet funnet blodspor, men de har fortsatt ikke funnet henne.

- Per nå er de siktet for legemsbeskadigelse. Men vi vurderer fortløpende om det er grunn til å endre siktelsen, sier politiinspektør Per Morten Brobakke.

Han opplyser at den siktede kvinnen er til avhør ved 14-tiden fredag. Mannen vil bli avhørt fredag ettermiddag.

TV-ADRESSA: Avhører siktet mann og kvinne på nytt i dag

Søker fortsatt

Søket etter Vibeche Sofie Flack Danielsen pågår fortsatt fredag formiddag. Politiet forteller at de ved 14-tiden fortsatt ikke har noen spor etter kvinnen.

- Vi har dykkere i Nidelva. Søket vil fortsette så lenge det er dagslys. I morgen vil vi vurdere om vi skal søke videre, sier politiinspektøren.

- Er det aktuelt med strandsøk innover i Trondheimsfjorden?

- Per nå er det ikke det, sier han.