Brannvesenets båt og politi er på stedet som har blitt sperret av. Foto: Ole Martin Wold

Langs Elvepromenaden nedenfor Kalvskinnet i Trondheim sentrum har politiet sperret av et avgrenset område. I tillegg til en politipatrulje er det observert en båt med dykkere ved stedet. Det skal være et større område som er sperret av, og innenfor dette området er det flere boliger.

Det er foreløpig ikke kjent om området er sperret av i forbindelse med søket etter savnede Vibeche Sofie Falck Danielsen (48).

Varsler pressekonferanse

Politiet har varslet pressekonferanse i forbindelse med saken klokken 18.00.

- Det vil ikke bli gitt ytterligere opplysninger om saken før dette tidspunktet, heter det i en pressemelding fra politiet.

Fra før er det kjent at et en mann (47) og en kvinne (34) er siktet for legemsfornærmelse i forbindelse med forsvinningen, etter at det ble funnet blodspor i leiligheten kvinnen sist ble observert i Trondheim sentrum.

Kvinnen var til avhør ved 14-tiden, mens mannen skal etter planen avhøres i ettermiddag, opplyste politiinspektør Per Morten Brobakke til adressa.no ved 14-tiden fredag.

DIREKTE: Følg pressekonferansen her fra klokken 18

Har begjært fengsling

Politiet mener at de har grunn til å mistenke at det har skjedd en straffbar handling på grunn av funnene som er gjort i leiligheten kvinnen sist ble observert.

De to siktede, som er samboere, vil trolig bli fremstilt for fengsling lørdag.