29. mars åpner Cielo-gründerne opp dørene til nyoppussede lokaler på Solsiden i Trondheim.

- Vi skal rive den gamle baren og få på plass en etterlengtet oppgradering. Det var den første baren vi åpnet, så det blir litt vemodig. Men nå har vi fått mye erfaring og det er viktig for oss å fornye oss, sier daglig leder Mats Paulsen ved Cielo AS.

Nye fristelser

Den gamle baren blir erstattet med noe som ser ut som noe fra en annen verden, ifølge Paulsen.

- Det ser ut som et sinnssykt romskip! Bardisken er importert fra Italia og skal være dekket av LED-lys, sier Paulsen.

Når romskipet har landet på Solsiden starter Cielo et nytt konsept. De har servert is i en årrekke, men nå skal kundene gjøre jobben selv med en ny type iskrem.

- Vi satser hardt på yoghurtis. Kundene skal servere seg selv, og man kan velge mellom åtte forskjellige typer yoghurtis og 30 forskjellige typer topping, sier Paulsen.

Sikker på suksess

Inspirasjonen til det nye konseptet har Cielo importert fra den andre siden av Atlanteren.

- Ideen kom for rundt ett år siden. Vi reiste mye rundt i USA og Brasil og så hvor populært konseptet er der borte. De selger yoghurtis omtrent på hvert gatehjørne, sier Paulsen.

Paulsen er sikker på at den nye fristelsen vil falle i smak på trønderske tunger. Både for dem som tenker sunt og de som er hekta på søtsaker.

- I Oslo finnes det et lignende konsept som går veldig bra, så jeg tror det vil gå veldig bra her i byen også. Yoghurtis er en sunnere type iskrem, og blant de 30 forskjellige typene med toppingene har vi mange sunne alternativer som friske bær, frukt og nøtter, sier Paulsen.

- Men det er selvsagt også mulig å dekke isen med fult av godis, legger Paulsen til.

Slik vil den nye Cielo-baren se ut. Foto: Cielo