Fire har mistet førerkortet i løpet av påsken, ifølge Per Einar Hollum, distriktsleder for Utrykningspolitiet i Midt-Norge.

- Det har vært relativt høye hastigheter, og det var to som ble målt til 127 kilometer i timen i 80-sone, sier Hollum.

- Ingen alvorlige ulykker

Fra onsdag og til ettermiddagen på langfredag har Utrykningspolitiet også delt ut 15 forenklede forelegg til bilister på trønderske veier.

- Utrykningspolitiet har vært på veiene i påsken, og overvåket utfarten. Påsketrafikken har vært veldig grei, og det har ikke vært noen alvorlige ulykker, sier Hollum.

Patruljene som har vært ute på veien har drevet ulik virksomhet, alt fra farts- og ruskontroller til overvåking av atferden til trafikantene.

- Det har ikke vært noen ruskjøringer, og det er vi fornøyde med, sier Hollum.

- Fin kjøring på E6

UP-sjefen var selv på E6 mellom Trondheim og Oppdal onsdag ettermiddag, og la selv merke til at det hele gikk pyntelig for seg.

- Det var pen kjøring. Folk holdt seg til køen og det var lite forbikjøringer og hasardiøs adferd, sier Hollum.

Det har vært noen få reaksjoner mot folk som har pratet i mobiletelefon og noen som ikke har kjørt med bilbelte, men alt i alt har det vært eksemplarisk kjøring.

- Vi får håpe det blir like bra hjemover. Vis hensyn, hold fartsgrensa og unngå farlige forbikjøringer. Da kommer vi oss gjennom påsketrafikken uten alvorlige ulykker, og det er det overordnede målet, sier Hollum.