Politiet er svært interessert i tips etter å ha sett denne overvåkningsvideoen fra Risvollan.

Tre mørkkledde menn ble natt til 28. april filmet ved tre tidspunkter som ti kostbare sykler ble stjålet fra Risvollan.

Dette viser videobildene fra Risvollan natt til 28. april:

01.35: Alle tre kommer gående.

04.14: De kommer gående på nytt.

04.48: To av personene sykler avgårde med tre sykler.

SE OGSÅ: Filmet sykkeltyvenes brekk

Har trolig vært flere steder

Politiet mener dette er sykkeltyvene som har herjet i Trondheim og Trøndelag de siste ukene.

- Vår oppfatning er at dette er de samme personene som har raidet Trondheim for sykler. Modusen er veldig lik. Det er åpenbart at de her går, ser seg rundt og spaner i forkant. Det er vanskelig å si hva som gjør at de ikke tar syklene på den første turen. Da de stjal syklene er det bare 10-15 minutter siden avissbudet gikk runden. Vi vet ikke om det er tilfeldig, men de klarer å unngå å bli sett, sier politiførstebetjent John Ola Volden i Sør-Trøndelag politidistrikt.

Politiet vet at minst ti sykler ble stjålet den natten dette videoopptaket ble gjort.

Dyre sykler

Fra en av adressene ble seks sykler for til sammen 150 000 kroner stjålet. På en annen adresse på Risvollan forsvant en sykkel som alene koster 46 000 kroner.

Politiet har foreløpig ikke fått bekreftet fra noen eier at de tre syklene mennene tar med seg i videoen er stjålet.

- Vi mistenker flere sykler enn de som er bekreftet ble bortatt samme natta. Vi mangler også bekreftelse fra han som ble frastjålet seks sykler, forteller Volden.

Nå håper politiet på tips fra pblikum.

- Vi håper noen drar kjensel på dem og kanskje kan gi oss infromasjon på hvor de har sett dem. Om de kan knyttes til kjøretøy, eller har hatt noe oppholdssted, eksempelvis en campingplass, sier politiførstebetjent John Ola Volden ved Sør-Trøndelag politidistrikt.

Politiet går ut med følgende beskrivelse av mennene:

Alle er lyse i huden.

Person 1: Iført mørke sko, mørk bukser med lommer på siden av lårene. Sort allværsjakke med blåe glidelås-detaljer. Briller og mørk caps med hvit logo i front. Vedkommende har mellomblå hansker. Han har normal kroppsbygning.

Person 2: Kraftig bygd. Iført mørke sko. Har bukse med militærmønster og lommer på sidene av låret. Han har lysgrå t-skjorte/genser og sort jakke med hvite detaljer på høyre bryst og høyre arm. Han er iført mørk caps, mulig blå, med hvit log i front.

Person 3: Noe lavere enn de to andre. Han er tettbygd. Iført mørke sko med hvit logo på siden, muligens pumasko. Sort bukse med lommer på siden av lårene. Buksen er veldig lik, mulig den samme som person 1. Han har hvit t-skjorte/genser og mørk jakke med oransje detaljer i kragen og på lommene. Han har mørkblå caps uten logo og mellomblå hansker, samme som person 1.