Det viser pollen som ble lagt ut. 38 prosent har svart at de har en annen favorittplass enn alternativene som er listet opp.

Har andre favoritter

I kommentarfeltene på adressa.no og Facebook reagerer flere lesere på at mange badeperler er utelatt fra listen.

«Hvordan er det mulig at Hosnasand på Stokkøya ikke er på lista? Såvidt jeg vet ble den en gang kåret til Norges fineste sandstrand.»

Én annen person skriver:

«Nå bør vi snart få en gangbru over til Langøra på Stjørdal. Fineste stranda i indre Trondheimsfjord. Må ha båt for å komme dit nå.Langøra ligger på vestsiden av det gamle utløpet til Stjørdalselva.»

Også i Malvik har en badeperle blitt utelatt, ifølge en leser:

«Midtsandtangen i Malvik. Fantastisk sandstrand, store gressplener, stor fin kiosk med både is og mat, og flott sanitæranlegg. Det er tilrettelagt for publikum på en unik måte. Forbilledlig! Veldig overrasket over at den ikke er blant alternativene i avstemningen på adressa.no.»

Trøndelags vakreste badeperle

Ifølge vår avstemningen mener folket at Storvika i Stjørdal er Trøndelags fineste badeplass. Den fikk 13 prosent av stemmene. Likevel er det Stokkøya i Åfjord som dominerer blant kommentarene:

«Hosnasand på Stokkøya er vel utvilsomt den fineste badeperlen i Trøndelag, hadde denne vært med i oppsettet, ville dere hatt en klar vinner!»

«Hva med Hosnasand? Kjent som en av Nord-Europas fineste badestrender?»

«Trøndelags vakreste badeperle ligger på Stokkøya. Uten tvil.»

Slakter stranden

Øysand i Melhus har slitt med mye søppel langs stranda. Det har debattantene fått med seg, og kommentarene har ikke latt vente på seg:

«Vedlikeholdet på Øysand er tragisk. Men så er det en tragisk campingplass også da.»

«Når man betaler 50 kr i parkering forvente æ at det blir gjort nåkka nede på øysand! Boikotter øysand! Makan t folk som driv plassen der! Ska man driv en sånn badestrand, burde du klare å holde plassen ryddig og i orden også! Skam!»

«Når tida brukes på å kreve inn parkeringsgebyr og skrive ut parkeringsbøter så blir det ikke mye tid igjen til vedlikehold og opprydding på Øysand. »

Hvilken badeplass er din favoritt?

Diskusjonen fortsetter på adressa.no og på vår facebookside.

LES OGSÅ (PLUSS): - Folk finner badestrendene i Trondheim lite attraktive

LES KOMMENTAR (PLUSS): Hvor vanskelig kan det være å få til ei bystrand i Trondheim?