Politiet har hatt en rimelig grei helg utende helt store og alvorlige hendelsene. Politifolkene på nattvakt har imidlertidhatt mye å gjøre fordi det har vært folksomt på byen, opplyser operasjonslederLeif Berglund ved Sør-Trøndelag politidistrikt.

FREDAG

17.04: En kjenning av politiet skal haslått ned en kirkevert i Vår Frue kirke. Han skal også ha ropt trusler i kirkatil stor sjenanse for de tilstedeværende. Politiet rykker ut og bortviser mannenfra stedet, men han kommer tilbake igjen. Han blir denne gangen pågrepet ogsatt i varetekt.

LØRDAG

00.32: En beruset 56-åring sitter i snøen iBøckmans veg og politiet får melding om saken. De kjører mannen hjem.

00.57: Melding om flere vanskelige personerved et utested i Nordre gate. Politiet rykker ut og tar med to menn inn (22 og20 år). De får bøter på henholdsvis 10 000 og 7000 kroner forordensforstyrrelser.

01.42: En kvinnelig bilist blir påkjørt isiden av en mannlig bilist, som stikker fra stedet. Politiet blir varslet ogstopper den mannlige føreren i Muruvik. Politiet beslaglegger mannens (19)førerkort og oppretter sak.

02.41: Politiet får melding om slagsmål sominvolverer 15-16 personer utenfor Byhaven. Når patruljen ankommer, viser det segat det er en dame (30) som skal ha gått løs på flere mennesker. Hun pågripes ogfår 10 000 kroner i bot for ordensforstyrrelse.

05.22: Melding om beruset mann (22) somsitter urørlig på en stein i Gregus gate. Politiet vekker mannen, og han gårhjem.

23.44: Flere naboer ringer og klager påfestbråk fra Selsbakkhøgda grendehus, hvor det arrangeres halloweenfest.Politiet som kommer til stedet oppdager at det er ca. 250 ungdommer til stede ilokalet hvor det kun er tillatt 130 personer. Det er også flere berusedeungdommer i 14-årsalderen i grendehuset. Lokalet blir tømt og avlåst. Politietkommer til å opprette sak på forholdet.

SØNDAG

01.50: En mann i Trondheim sentrumkontakter politiet fordi han føler seg truet på livet av en annen person.Politiet rykker ut, snakker med folkene, men ser ingen grunn til å sette i gangtiltak.

01.58: En rumensk tigger forstyrrer enpatrulje i deres arbeid i Nordre gate. Mens politifolkene jobber med en sak,kommer 35-åringen og rister pappbegeret sitt foran ansiktet på politimannen.Rumeneren bringes inn, og må tilbringe noen timer der. En politijurist skalavgjøre hvilken reaksjon mannen eventuelt vil få.

02.51: En bilist har kjørt inn i gjerdetved Tempe kirke. Politiet rykker ut for å ta promilletest, men alkometeret girikke noe utslag.