Tyveriene har skjedd på flere utesteder, og det er flere gjenger som driver med dette.

- Vi har inntrykk av at det relativt organisert og de er nokså profesjonelle. Det er stort sett berusede folk som blir frastjålet mobilen. Det skjer ofte i forbindelse med kø ved bardisken eller på toalettet, hvor det skubbes litt, sier Kimo.

Ellers kaller han helgen en gjennomsnittlig helg, hvor 15 personer har vært innom arresten siden fredag kveld.

LØRDAG:

00.49: En gjest har fått et ølglass knust i ansiktet på et utested i Dronningens gate. Gjerningsmannen er ikke pågrepet. Han var stukket av fra stedet da politiet kom dit. Han skal ha vært i klammeri med flere av gjestene. Det er uklart for politiet hva som er årsaken til at bråket oppsto.

SØNDAG:

00.09: Ei 20 år gammel kvinne blir tatt hånd om av politiet på et utested i Fjordgata, fordi hun ikke stand til å vare på seg selv. Hun har allerede vært på legevakta, og blir nå kjørt til arresten for at hun skal få sove ut rusen. Men da døra til arresten åpnes, kvikner hun til og blir derfor dimittert av politiet.

00.26: Politiet får klager på bråk, fordi en mann spiller trommer og tigger utenfor et utested i Nordre gate. Mannen har sluttet å spille før en politipatrulje kommer til stedet.

00.57: En mann i 20-årene er så overstadig beruset at han ikke kan ta vare på seg selv på et utested i Fjordgata. En politipatrulje tar ham med til legevakta, og så til arresten for at han skal sove ut rusen.

01.21: Det tilløp til slåssing på et utested på Nordre. En politipatrulje kommer til stedet, og pågriper en mann. Han har litt narkotika på seg. Mannen, som er født i 1993, er anmeldt for besittelse av narkotika, ordensforstyrrelse og for å ha slått en av vaktene.

01.22: En mann forsøker å komme inn på et utested ved å bruke falsk legitimasjon, som viser seg å være førerkortet til en kamerat. Mannen er anmeldt for dokumentfalsk, og politiet har tatt vare på førerkortet.

01.50: Vaktene på et utested i Nordre gate ber om bistand, fordi en mann utenfor lager mye bråk. Han har klabbet til en av vaktene. En patrulje kommer til, og mannen bortvises fra stedet. Det blir funnet en pose med hvitt pulver på trappa til utestedet, men det er uvisst om posen kan knyttes til mannen som er bortvist.

01.51: Det er slåssing på en kiosk i Nordre gate. Når politipatruljen kommer dit, er det rolig.

02.04: Fire-fem mobiltelefoner er stjålet fra gjester på utestedet Karma i Kongens gate. Gjerningsmannen stikker av når han blir konfrontert med tyveriene. Til politiet blir han beskrevet som en mann av utenlandsk opprinnelse, og han hadde på seg en svart skinnjakke med brune striper på armene. En politipatrulje ser etter mannen i byen, men finner ham ikke.

03.29: Et par krangler på Nedre Elvehavn, og flere personer blander seg inn. Mannen blir innbrakt og pågrepet, og han er anmeldt for vold. Et par av de involverte ble skadet av mannen. Han måtte overnatte i arresten.

04.01: Det er håndgemeng i en drosjekø i Olav Trygvassons gate. En mann i 20-årene har fått en finger i øyet, og han blir kjørt til legevakten av politiet. Ingen er anmeldt foreløpig.

14.22: En bussjåfør er slått i ansiktet av en ung mannlig passasjer. Sjåføren hadde vekket mannen som satt og sov, da han kom til endeholdeplassen ved Markaplassen på Vikåsen. Etter å ha slått sjåføren, stakk mannen av. Han var iført en svart hettejakke og en grå joggebukse. Politiet vil hente inn bilder fra overvåkningskameraene i bussen. Sjåføren ble ikke skadd.