FREDAG:

19.33: Melding om slåssing mellom to menn i området Innherredsveien opp mot Møllenberg. Det skal blant annet ha blitt kastet steiner og flasker. Politiet sender flere patruljer og får raskt kontroll på en av de involverte. Mannen (26) er ikke samarbeidsvillig, men kjøres til sykehuset for skader på hender og ansikt. Politiet leter i nærområdet etter den andre personen, uten resultat.

21.35: En patrulje stopper en bil i Okstadbakken. Føreren (23) fremstår som ruset, og blir tatt med inn til politihuset for utvidet blodprøve. Mannen blir anmeldt for forholdet.

LØRDAG:

00.00: Skadeverk i en forretning i Olav Tryggvasons gate. En person sparker i ruta slik at den knuses. Observante vitneobservasjoner gjør at politiet pågriper gjerningsmannen (21) like etter. Han er anmeldt for skadeverket.

00.10: Det meldes om uro på, og i nabolaget rundt, en russefest i et forsamlingshus i Sjetnmarka. På stedet er det uoversiktlig hvem som har ansvar, og om det er hentet inn nødvendige tillatelser. Vaktholdet er heller ikke forsvarlig. Politiet avslutter festen og oppretter en sak som vil bli fulgt opp.

00.59: En overstadig beruset mann (34) vekker bekymring i Bassengbakken. Han er voldelig og roter seg ut i trafikken. Politiet får kontroll på mannen, som blir anmeldt for ordensforstyrrelse.

0243: Mann (27) involvert i ordensforstyrrelse på et utested i Trondheim sentrum. Godtar ikke pålegg om å forlate stedet. Blir innbrakt og bøtelagt. Vedtar heller ikke boten på 7000 kroner.

03.00: En hensatt motorsykkel blir funnet på Grilstad. Viser seg å være stjålet og påsatt falske skilt. Motorsykkelen blir tatt i forvaring og saken etterforskes videre.

09.22: Politipatrulje bortviser en gjenganger som roter i returkontainere ved noen forretninger på Lade. Senere på dagen blir samme mann (36) tatt for nasking i en butikk i området. Han er i besittelse av kniv og tjuvgods, og blir anmeldt for flere forhold.

17.34: Politipatrulje stopper en moped med to personer på i Innherredsveien. Føreren (37) får et forenklet forelegg på 2000 kroner som blir vedtatt på stedet.

21.51: En politipatrulje kommer over en moped som har veltet ved Vestre Rosen. Den unge føreren (17) klager over smerter i hofter og rygg, og ambulanse blir sendt til stedet. Ingen andre er involvert i ulykken, og det er ikke mistanke om promillekjøring.

SØNDAG:

00.29: Mann (22) ringer og forteller at han er blitt banket opp av flere personer på Nedre Møllenberg. Flere patruljer sendes til stedet og får kontakt med fornærmede. De andre involverte mener det er fornærmede som har vært aggressiv. Han skal blant annet ha bitt en av personene. Innringer blir innbrakt og anmeldes. Saken blir etterforsket videre.

00.46: Politiet får melding om at det drikkes mye alkohol i en bil på Rosendal. Det skal også ha blitt kastet ølbokser ut av bilvinduene. En patrulje stanser bilen en time senere for kontroll. Det er ikke mistanke om ruskjøring. Ettersom det heller ikke er mulig å finne ut hvem som hadde kastet bokser, gis det en muntlig advarsel.

01.20: En vakt på et utested i Kongens gate har fått kontroll på en mann som er utagerende mot en annen gjest. Da politiet ankommer stedet, urinerer den fornærmede foran politibilen og blir anmeldt for det. Den andre mannen får en advarsel og blir bortvist fra sentrum. Det dreier seg om to unge menn på 17 og 18 år.

01.41: Ordensforstyrrelse på et utested i Fjordgata i Trondheim. Mann (20) ringer politiet og sier han er slått. Vaktene har kontroll på gjerningsmannen (22), som blir pågrepet og innbrakt til politihuset. Han er anmeldt for forholdet.

01.55: 14 minutter senere får politiet nok en telefon fra samme sted: En mann (24) oppfører seg krakilsk. Han er oppfarende, aggressiv og høylytt, og opptrer på en måte som er til sjenanse for de andre gjestene. Han er også innbladet i to slagsmål. Politiet rykker ut og skriver ut et forelegg på 10000 kroner, som vedtas. Den hissige mannen roer seg heller ikke ned da han tas med til arresten.

02.04: En ung mann på 20 år drikker alkohol i påsyn av politiet utenfor det samme utestedet i Fjordgata. Da han i tillegg nekter å oppgi personalia, tas han med inn i politiarresten og blir anmeldt. Han vedtar forelegget på 8000 kroner.