- Dessverre har vi hatt noen tekniske feil på en flymaskin som har ført til at både tur/retur mellom Malaga og Trondheim har blitt innstilt (med henholdsvis 137 og 110 passasjerer), sier pressekontakt i Norwegian Astrid Mannion-Gibson.

Les også: Fire Norwegian-flyginger kansellert

- Alle passasjerene har blitt booket om til andre flygninger, de aller fleste via Oslo, sier Mannion-Gibson.

Har ikke fått fly før i morgen

- Vi fikk SMS 00.30 i natt om kanselleringen, og var våkne så ringte Norwegian med en gang. Der fikk vi beskjed om at tidligste flyvning vi kunne få var 15.10 i morgen onsdag, sier Terje Olsen som nå sitter sammen resten av reisefølget hos venner i en by utenfor Malaga.

- Ble mye styr

Ole Lavik sitter sammen med sitt reisefølge på syv personer i Cadiz, to og en halv time utenfor Malaga. Han synes behandlingen de har fått fra Norwegian er så som så.

Les også: Kanselleringer hos Norwegian varslet samme natt med SMS

- Vi fikk en tekstmelding en time før vi skulle dra til flyplassen. Vi fikk beskjed om å ordne retur selv gjennom å ta kontakt med flyselskapet. Vi ringte og ble møtt av en telefonsvarer og det tok lang tid før vi fikk ordnet retur. Vi ser jo at det er et stort maskineri som settes i gang når et fly blir innstilt, men vi hadde satt pris på at dette kunne ordnet seg på en enklere måte. Det ble rett og slett mye styr, sier Lavik.

Skulle møtt på jobb

Fire i følget skulle møtt på jobb i morgen, men må ta en dag ekstra fri

Flyet fra Malaga skulle gå klokken syv tirsdag morgen, og etter planen ha landet på Værnes klokken 11.15.

- Forstår at det er frustrerende

Norwegian opplyser at rundt 20 passasjerer ikke har fått fly tilbake før onsdag.

- Vi forstår at det er frustrerende for de berørte passasjerene og beklager dette. Teknisk feil kan dessverre forekomme og da er sikkerheten vår aller høyeste prioritet, sier Mannion-Gibson.

Les også: Syden-reisende kan få seg en stor overraskelse