22 mennesker mistet livet da en bombe gikk av ved Manchester Arena, der tenåringsidolet Ariana Grande akkurat var ferdig med sin konsert.

Politiet skrev på Twitter i 13-tida onsdag at de er sikre på at de vet identiteten til ofrene. De har opprettet kontakt med alle familiene som er rammet. Det kan likevel ta noen dager før navnene blir frigitt.

Dette er en ovesikt over ofrene som så langt har blitt gjort offentlig kjent etter terrorangrepet:

Jane Tweedle (50)

En trebarnsmor som jobbet som resepsjonist ved South Shore Academy i Blackpool er bekreftet død. Kollegene hennes beskriver henne som en åpen, morsom og sjenerøs kollega. Hun var ved arenaen for å plukke opp datteren til en bekjent, skriver Manchester Evening News.

Nell Jones (14)

14-åringen fra Goostrey er bekreftet omkommet, ifølge Manchester Evening News. Denis Oliver, fra ledelsen ved skolen der Jones gikk, beskriver henne som en meget smart og populær student.

Jones dro på konserten med ei skolevenninne, Freya Lewis, som ble hardt skadet etter eksplosjonen. Oliver bekrefter at tilstanden til denne jenta nå er stabil, etter en ti timer lang operasjon. Det er trolig at Lewis' liv ble reddet av et par som ga henne hjerte-lunge-redning utenfor Manchester Arena.

Kelly Brewster (32)

Hun var på konserten med søsteren Claire og niesen Hollie Booth. De er begge skadd og får behandling på sykehus.

Hennes kjæreste Ian Winslow bekreftet at Kelly hadde mistet livet ved å poste en melding på Facebook.

Ifølge Daily Mail hadde hun betalt depositum på et hus sammen med Winslow.

Onkelen Paul Dryhurst har fortalt engelske medier at Kelly skal ha beskyttet søsteren og niesen fra eksplosjonen.

LES MER: Magnus fra Trondheim satt i Manchester og leste om terror - da smalt det

Angelika og Marcin Klis (40 og 42)

Polske myndigheter bekrefter at Angelika og Marcin Klis er blant de døde i terrorangrepet. Datteren til paret, Alex Klis, la ut en savnetmelding på Facebook etter at de ikke tok kontakt etter konserten. De ventet utenfor arenaen for å hente sine to døtre etter konserten. Foreldrene bodde og jobbet i York.

Martyn Hett (29)

29-åringen fra Haton Moor har vært savnet siden eksplosjonen. Han skal ha forlatt setet sitt for å gå til baren cirka 20 minutter før det smalt.

En av hans venner bekreftet på Twitter at han var blant de drepte. «Vi fikk nyheten i går kveld om at vår fantastiske, ikoniske og vakre Martyn ikke overlevde. Han forlot denne verden på samme måte som han levde: Som et midtpunkt»

LES MER: Trusselnivået i Storbritannia hevet til «kritisk»

Olivia Campbell (15)

I ett døgn lette Charlotte Campbell etter datteren Olivia (15), som var på Manchester Arena mandag kveld. Natt til onsdag bekrefter hun at datteren er drept.

Sammen med en venn som hadde fått konsertbillett i bursdagspresang, var Olivia en av mange tusen som dro inn til Manchester for å høre Ariana Grande, skriver VG.

Les også: - Vi må vise styrke og stå sammen

I et intervju på CNN fortalte moren Charlotte Campbell gråtkvalt om letingen etter datteren, som da fortsatt var savnet.

– De er bare vanlige tenåringer som skulle se sin favorittartist. Så endte det i blodbad. Det er helt forferdelig. Vi vet ikke om hun lever eller er død. Hvordan kan noen gjøre slikt mot uskyldige barn?

Les også: Dette har skjedd i Manchester det siste døgnet

Natt til onsdag bekrefter Campbell at datteren er en av de 22 som ble drept av en selvmordsbomber utenfor arenaen da konserten var over.

– Hvil i fred min dyrebare, nydelige jente. Tatt fra oss så altfor, altfor fort. Gå og syng med englene, og fortsett å smile. Mamma elsker deg så høyt, skriver moren på Facebook.

Alison Howes og Lisa Lees (45 og 47)

Det har også blitt bekreftet at to mødre fra Royton i Oldham er blant ofrene. Det skriver Manchester Evening News og The Guardian.

Alison Howes (45) og Lisa Lees (47) sto og ventet på å hente sine tenåringsdøtre i foajeen da eksplosjonen gikk av. Begge døtrene skal være blant de som overlevde angrepet.

Det er familiemedlemmer som opplyser at Howes og Lees var blant de drepte.

I går ble de tre av ofrene navngitt i engelske medier:

Georgina (18), Saffie (8) og John (26) er blant ofrene