Så langt er elleve personer pågrepet i politiaksjoner etter angrepet som kostet 22 mennesker livet. En mann og en kvinne er allerede løslatt, mens ni menn er i politiets varetekt og skal avhøres. En av de pågrepne er ifølge The Telegraph den antatte gjerningsmannens 24 år gamle fetter.

Les også: Dette skjedde i Manchester det første døgnet etter eksplosjonen

Fetteren ble onsdag pågrepet hjemme sammen med to andre menn i bydelen Fallowfield i Manchester. Fredag gjorde politiet en rekke beslag da de ransaket frisørsalongen han driver. Det er ikke kjent om 24-åringen er mistenkt for å ha medvirket til angrepet ved Manchester Arena.

Politiet i den engelske storbyen opplyste fredag at de har pågrepet ytterligere en mann, en 44-åring, som er siktet for brudd på landets antiterrorlover.

– Pågripelsen er knyttet til mandagens angrep på Manchester Arena, men etterforskningen beveger seg raskt og vi har et åpent sinn i denne fasen, opplyser politiet.

22 personer ble drept og rundt hundre såret da en selvmordsbomber utløste en sprengladning mens folk strømmet ut fra en konsert med den amerikanske artisten Ariana Grande på Manchester Arena. Flere av ofrene er barn og unge.